Landal Het Vennenbos (Brabant) Nederland

Landal Het Vennenbos ligt in het Brabantse plaatsje Kempen. Weekend weg met de kinderen naar Landal Het Vennenbos is echt aan te raden. Het subtropische zwemparadijs en de Park Plaza is de hoogtepunt van het park.

Het zwembad is perfect voor jong en oud. Glijden van de Lazy river is echt een aanrader (vooral in de avond) Aan de kleinere kinderen is ook gedacht met een aparte kids jungle gedeelte. Ook is er om de (ik denk 30 minuten) een golfslagbad.

Huisjes daarentegen zijn zeer gedateerd, maar voor een weekendje weg is dit zeker wel te overzien.  

Eten op het park is ook goed te noemen. We hebben een avondje gegeten in de Woods Bistro en een avondje snacks bij Beach snacks. De bediening was beleefd en netjes. Er is op de parkplaza ook nog een Family Buffet Restaurant, Gusto Pasta & Pizza, Timber’s Café een winkel (park shop) die van alles verkoopt. En natuurlijk een supermarkt.

Qua animatie was er voor de kinderen een hoop te doen. Met een middagje boogschieten en midgetgolfen vliegen de uren voorbij. Ook is er mogelijkheid tot bowlen en is er een speelparadijs. En een leuke buitenspeeltuin.  De kinderen kunnen zich hier echt de hele dag vermaken.

 

De service was perfect, het personeel was correct en heel vriendelijk ongeacht hoe druk het was. Een park om veel vaker naar toe te gaan.

Geef een reactie

Comment
Name*
Mail*
Website*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.